Skip to main content
i.am.stauf

IT diensten

i.am.stauf levert naast web diensten ook operationele IT diensten voor uw bedrijf. Afhankelijk van uw wensen / eisen worden deze diensten op maat voor u samengesteld. Zo kunt u zelf bepalen wat zelf wel of niet wilt doen en wat u wilt uitbesteden.

Bij operationele IT diensten kunt u denken aan;

  • IT support op locatie
  • Het beheer van uw IT omgeving
  • Gebruikers beheer
  • Mail diensten
  • ...

Kortom alles wat u op gebied van IT nodig heeft om uw bedrijf te ondersteunen.

Support op locatie

Indien u eigen hardware in beheer heeft, dan kan het van tijd tot tijd handig zijn om support op locatie te krijgen. Bijvoorbeeld als er nieuwe werkplekken geinstalleerd dienen te worden of in geval van problemen. Support op locaties kan op vaste momenten, maar in de meeste gevallen gebeurt dit op ad-hoc basis. Ook in de weekenden is het mogelijk om support op locate te krijgen.

Beheer van uw IT omgeving

Uw IT omgeving, hoe groot of klein ook dan door ons beheerd worden. Of uw omgeving in uw eigen datacenter of op een andere locatie verblijft maakt niet uit. Veelal wordt IT beheer remote gedaan, waarbij fysieke toegang slechts sporadisch nodig zal zijn.

Andere verzoeken?

Heeft u IT gerelateerde vraagstukken waar u zelf niet uitkomt, of waar u geen tijd aan wilt besteden, neem dan contact op om te kijken of wij hier iets kunnen betekeken. Het is vrijblijvend.

En mocht ik u niet kunnen helpen, dan kan ik wellicht koppelen aan een collega met de nodig specialistische kennis voor uw uitdaging.

“Oplossingen voor kleine zelfstandigen,
verenigingen en zorgprofessionals.”

Adres

Ossendrechtstraat 64
5045TB Tilburg
Nederland

Bedrijfsinfo

KVK : 67682774
BTW: NL002150770B75

Volg mij
© - i.am.stauf. All rights reserved.
© - i.am.stauf. All rights reserved.