i.am.stauf

IT Services

In addition to web services, i.am.stauf also provides operational IT services for your company. Depending on your wishes / requirements, these services are tailor-made for you. This way you can decide for yourself which tasks you want to do yourself and which tasks you want to outsource.

With operational IT services you can think of;

  • IT support on location
  • Managing your IT environment
  • User management
  • Mail services
  • ...


In short, everything you need in the field of IT to support your business.

Support op locatie

Indien u eigen hardware in beheer heeft, dan kan het van tijd tot tijd handig zijn om support op locatie te krijgen. Bijvoorbeeld als er nieuwe werkplekken geinstalleerd dienen te worden of in geval van problemen. Support op locaties kan op vaste momenten, maar in de meeste gevallen gebeurt dit op ad-hoc basis. Ook in de weekenden is het mogelijk om support op locate te krijgen.

Beheer van uw IT omgeving

Uw IT omgeving, hoe groot of klein ook dan door ons beheerd worden. Of uw omgeving in uw eigen datacenter of op een andere locatie verblijft maakt niet uit. Veelal wordt IT beheer remote gedaan, waarbij fysieke toegang slechts sporadisch nodig zal zijn.

Andere verzoeken?

Heeft u IT gerelateerde vraagstukken waar u zelf niet uitkomt, of waar u geen tijd aan wilt besteden, neem dan contact op om te kijken of wij hier iets kunnen betekeken. Het is vrijblijvend.

En mocht ik u niet kunnen helpen, dan kan ik wellicht koppelen aan een collega met de nodig specialistische kennis voor uw uitdaging.

“Solutions for small self-employed people,
associations and healthcare professionals.”

Union Dental
Address

Ossendrechtstraat 64
5045TB Tilburg
Nederland

Company info

KVK : 67682774
BTW: NL002150770B75

Follow me
© - i.am.stauf. All rights reserved.
© - i.am.stauf. All rights reserved.